KP NAŠI TRAŽI ODGOVOR OD ĐILASA: "Da li si u Americi predao spisak rusofila?"

Novosti online

01. 10. 2022. u 11:44

KONZERVATIVNI pokret Naši postavio je pitanje Draganu Đilasu da li je prilikom svog boravka u SAD predao spisak rusofila iz Srbije i naznačio da se radi o ljudima koji sprečavaju integracije Srbije u EU i ulazak Srbije u NATO?

КП НАШИ ТРАЖИ ОДГОВОР ОД ЂИЛАСА: Да ли си у Америци предао списак русофила?

Politika

- Po informacijama koje je dobio Konzervativni pokret Naši, Dragan Đilas, Marinika Tepić i Borko Stefanović prilikom boravka u SAD izneli su niz optužbi da Srbija neće moći da "krene napred" sve dok u Srbiji bude prisutna „ruska meka moć“  i pozvao SAD da se suprotstave "sistematskim dezinformacijama" koje kako je naveo u Srbiji šire rusofili i emituju ruski mediji - piše u saopštenju KP Naši.

Iz pokreta kažu da Đilas mora da odgovori da li je osim spiska rusofila predao i spisak medija "preko kojih se širi ruski uticaj u Srbiji".

- Konzervativni pokret Naši poziva Dragana Đilasa da izađe u javnost i obavesti građane Srbije da li je i kakve je spiskove davao na sastancima u SAD i da li očekuje da na vlast bude doveden od strane zapada pošto ga građani Srbije ne žele - zaključuje se u saopštenju Konzervativnog pokreta Naši.

BONUS VIDEO: SEĆANJE - Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

HITNE MERE ZBOG MOGUĆIH NESTANAKA STRUJE: U Austriji će deliti obroke ukoliko dođe do kolapsa