ŠEŠELJ I RADIKALI SLAVE: Sjajne vesti za sve rusofile

Novosti online

30. 09. 2022. u 15:49

SRPSKA radikalna stranka (SRS) i njen lider Vojislav Šešelj su danas čestitali objavu o prisajedinjenju četiri ukrajinske oblasti Rusiji.

ШЕШЕЉ И РАДИКАЛИ СЛАВЕ: Сјајне вести за све русофиле

Foto: Profimedia/ ALEXA STANKOVIC/printskrin/ilustracija

U saopštenju su naveli da čestitaju ruskom narodu Donjecke i Luganske Narodne Republike i Zaporoške i Hersonske oblasti na, kako su naveli, uspešno sprovedenom referendumu i povratku u otadžbinu Rusiju.

SRS je dodala da povodom potpisivanja Ukaza o priznavanju suvereniteta i nezavisnosti Hersonske i Zaporoške oblasti predsedniku Vladimiru Putinu čestita što, kako su naveli, uspešno štiti ruski narod i njegovu nepokolebljivu borbu za slobodu.

- Ruskom predsedniku i narodu želimo brz i uspešan završetak specijalne operacije u Ukrajini na radost svih slobodoljubivih ljudi u svetu - dodala je SRS.

U saopštenju je navedeno i da srpski radikali podržavaju zvaničnu politiku Srbije o neuvođenju sankcija bratskoj Rusiji.

Dodali su i da se trajno zalažu za što je moguće čvršću saradnju Srbije i Rusije, što je, kako su naveli, i stav više od devedeset posto građana Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna