ZADAR BI TREBALO DA PRIPADNE ITALIJI: Šešelj zadao novi udarac Hrvatskoj - Đorđa Meloni je u pravu (VIDEO)

Novosti online

29. 09. 2022. u 10:57

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je da se nada da će nova vlada Italije, koju će predvoditi Đorđa Meloni, biti povoljnija za Srbe.

ЗАДАР БИ ТРЕБАЛО ДА ПРИПАДНЕ ИТАЛИЈИ: Шешељ задао нови ударац Хрватској - Ђорђа Мелони је у праву (ВИДЕО)

Foto: Shutterstock/N. Skenderija/ilustracija

- Ona obnavlja zahteve i za ono što je italijansko na jadranskoj obali - rekao je lider radikala i dodao da bi Zadar trebalo da pripadne Italiji.

Podseća i da se EU gadno ponela prema Italiji za vreme pandemije virusa korona, a iz Rusije je toj zemlji stizala pomoć.

- To Italija nikada neće zaboraviti - rekao je Šešelj i dodao da "pucaju sankcije Rusiji".

Lider radikala kaže da Olaf Šolc nije sposoban da vodi Nemačku i da bi sve bilo drugačije da tu zemlju i dalje vodi Angela Merkel.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (4)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu