"SVE VEĆA NERVOZA NA ZAPADU" Vučić: Moramo da razmišljamo i o onome što je danas govorila Angela Merkel

Novosti online

28. 09. 2022. u 13:16

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da misli da je put Srbije težak i trnovit, ali "taj put brine o interesima Srbije pre svega".

СВЕ ВЕЋА НЕРВОЗА НА ЗАПАДУ Вучић: Морамо да размишљамо и о ономе што је данас говорила Ангела Меркел

D.Milovanović

- Neće biti lako u budućnosti i upravo zato ću 8. oktobra govoriti o tome šta ćemo moći, a šta nećemo moći da menjamo - izjavio je Vučić danas u Inđiji.

Predsednik kaže da se "ne bori za Putina ili Bajdena", već "za žene i muškarce Srbije, za naše roditelje, našu decu i ovu zemlju".

- Gledam kako da u ovim teškim trenucima Srbija ne bude na njihovom udaru i zbog toga što moramo da razmišljamo o danu posle, kao što je danas govorila Angela Merkel - rekao je Vučić i kazao da će se pritisci na Srbiju umnožavati.

Kaže da je na Zapadu nervoza sve veća i da će za pritiske na Srbiju angažovati i političke stranke i medije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (97)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu