ŠEŠELJ U SPECIJALNOM SUDU: Otkrio zašto Hag ponovo hoće da mu sudi - jednu stvar im neće dozvoliti

Tanjug

27. 09. 2022. u 09:18

PREDSEDNIK Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da Tribunal u Hagu hoće ponovo da mu sudi zbog njegovih knjiga.

ШЕШЕЉ У СПЕЦИЈАЛНОМ СУДУ: Открио зашто Хаг поново хоће да му суди - једну ствар им неће дозволити

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

- Odlučio sam da sve haške dokumente iz mojih predmeta objavim, već sam objavio oko 50 knjiga dokumenata - kazao je Šešelj je ispred Specijalnog suda za ratne zločine u Beogradu pre saslušanja.

Šešelja su zvali na saslušanje jer je u knjigama objavio poverljive dokumente i izjave zaštićenih svedoka sa svog suđenja.

On ipak na kraju nije saslušan, zato što njegovoj pravnoj savetnici Vjerici Radeti obezbeđenje nije dozvolilo da uđe u sud.

Šešelj je naveo da je, što se njega tiče, suđenje u Hagu pravosnažno završeno i da samo on ima pravo na zahtev za reviziju.

Kazao je da neće dozvoliti da mu se plene knjige.

BONUS GALERIJA: Obuka legendarne jedinice koja je oborila "nevidljivog"

BONUS VIDEO: KAKO IZGLEDA HAŠKA PRAVDA - Srbima deset vekova robije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

PREKRETNICA - OVAKO VIŠE NE MOŽEMO Jelena o najtežim trenucima u vezi sa Novakom