VAŽNO IZLAGANJE PREDSEDNIKA: Vučić će se obratiti u naredna 72 sata

Novosti onlajn

25. 09. 2022. u 18:24

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratiće se naciji u naredna 72 sata i saopštiti važne informacije za našu državnu politiku.

ВАЖНО ИЗЛАГАЊЕ ПРЕДСЕДНИКА: Вучић ће се обратити у наредна 72 сата

Foto: Tanjug

Zbog sve strašnijih pritisaka i dijametralno različitih mišljenja i stavova kako u javnosti tako i u najvišem državnom rukovodstvu, predsednik Vučić je odlučio da se u narednim satima i danima ne oglašava, a najkasnije u sredu on će objaviti svoj plan i predloge kako i kojim putem da Srbija krene dalje.

Napadi zapadnih centara moći na Srbiju sračunati su na to da se Beograd natera da što pre odustane od politike odbrane svojih interesa na Kosovu, kao i da odustane od narativa istine koji jako smeta svima onima koji su nas bombardovali 1999. godina.

Predsednik, kako se saznaje, veoma teško podnosi kampanju EU i Hrvatske koja nipodaštava zločine nad srpskom decom. NJega je veoma pogodilo ćutanje Brisela na monstruozne poruke koje su dolazile i još dolaze iz Zagreba, a ništa manje nije razočaran ni činjenicom da čak i rukovodstvo Republike Srpske, iz svojih interesa, neće da se jasno odredi po pitanju optužnice za zločin sa Petrovačke ceste. 

U ovom trenutku niko ne može ni da pretpostavi šta će Aleksandar Vučić tačno reći u naredna 72 sata. Kako se saznaje, njegovo obraćanje uslediće posle povratka premijerke Ane Brnabić iz Japana gde će ona prisustvovati sahrani Šinzo Abea. Ako, međutim, ne bude bilo moguće usaglasiti zajednički stav predsednika i Vlade, šef države će dan ranije izaći sa svojim stavovima i predlozima.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (275)

VELIKA TRAGEDIJA GAGE ANTONIJEVIĆA Sestra mu umrla usred snimanja filma: Samo je pala, nije bilo pomoći