"TO JE NAJTEŽE PITANJE OD SVIH": Vučić se nasmejao u studiju američke televizije, pa odgovorio - koja je razlika između Bajdena i Trampa

Novosti online

21. 09. 2022. u 16:39

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je danas dao intervju za američku televiziju Njuzmaks.

ТО ЈЕ НАЈТЕЖЕ ПИТАЊЕ ОД СВИХ: Вучић се насмејао у студију америчке телевизије, па одговорио - која је разлика између Бајдена и Трампа

Foto: Jutjub/Newsmax TV

U studiju je bio i bivši specijalni izaslanik američkog predsednika za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel.

Na kraju intervjua, voditelj je pitao predsednika Srbije koja je razlika između predsednika Džoa Bajdena i bivšeg predsednika Donalda Trampa.

Vučić je kroz smeh rekao da je to pitanje najteže od svih.

- Sreo sam predsednika Bajdena četiri puta, Trampa dva puta. Bajden je jedan od najbolje pripremljenih političara, za bilo koju diskusiju. Tramp je veoma harizmatičan, kao buldožer, uvek hoće da vidi rezultate. On je shvatio da nas ekonomija može povezati na Balkanu, i posvetili smo se konkretnim problemima kako bi poboljšali živote. Čak 20 federalnih agencija je počelo da ulaže, kako bi sve strane napredovale ekonomski - zaključio je predsednik Vučić.

On je tokom gostovanja odgovorio i na pitanje američkog voditelja da li Vladimir Putin blefira uvođenjem delimične mobilizacije u Rusiji.

- Mi se nadamo da će mir pobediti, i da će svi uraditi sve da se postigne kompromis. To je bolje nego čekati nečiji poraz. Mnogo puta sam govorio sa Putinom, i ja ne verujem da on blefira. To je sve što mogu da kažem - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (82)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024