PRED NAMA JE KLJUČNIH ŠEST MESECI: Vučić otkrio šta nas čeka - Biće uništene mnoge zemlje u Evropi

Novosti online

19. 09. 2022. u 15:23

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se u narednim mesecima napraviti ključne razlike između Nemačke i ostatka Evrope.

ПРЕД НАМА ЈЕ КЉУЧНИХ ШЕСТ МЕСЕЦИ: Вучић открио шта нас чека - Биће уништене многе земље у Европи

D.Milovanović

- Mislim da mi ne razumemo dovoljno šta se to dešava i šta je pred nama. Pred nama je ključnih šest meseci u kojima se prave razlike. U kojima će biti oni koji su preživeli jedva, sa malim šansama za uspešan napredak u budućnosti, oni koji su preživeli, ali oslabljeni, i oni koji su preživeli udarce, ali su isplivali kao najjači od svih. To će napraviti ključne razlike između Nemačke i ostatka Evrope, bez obzira na sve probleme sa kojima se suočavaju. Oni mogu da bacaju pare, figurativno govorim, naravno - rekao je predsednik.

Vučić dodaje da će biti uništene mnoge male zemlje u Evropi.

Tzv. Kosovo ne može u UN

Predsednik je izričito rekao da ne postoji nikakva šansa da pustimo tzv. Kosovo u UN.

- Ljudi misle da je to samo nekome opsovati majku i idemo dalje. Ali moramo da razmišljamo šta ćemo jesti. Oni su stvari postavili jasno, i kažu da je Putin izgradio zid, i traže da se svrstamo na nečiju stranu. Ali mi ne želimo da budemo pored bilo kakvog zida. To sve dodatno komplikuje našu situaciju. Ne živimo na nekom mirnijem mestu, već na raskršću puteva - ističe Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (32)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega