ŠEŠELJ U NEVERICI: Ovo je zaprepašćujuće (VIDEO)

Novosti online

15. 09. 2022. u 18:28

SRBIJA više nema ozbiljnu parlamentarnu opoziciju, smatra predsednik SRS Vojislav Šešelj.

ШЕШЕЉ У НЕВЕРИЦИ: Ово је запрепашћујуће (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Hepi TV

- Ovo je zaprepašćujuće! Srbija ima neozbiljnu opoziciju! Zaista, ja možda nikada više neću biti narodni poslanik, ali srpski radikali nedostaju Narodnoj skupštini - kazao je Šešelj za jutarnji program Hepi TV i podsetio da je njegova stranka uvek glasala za izveštaje/zaključke/rezulucije o Kosovu i Metohiji, iako ih je kritikovala, da bi se demonstriralo jedinstvo celog srpskog naroda, cele Srbije povodom Kosova i Metohije.

Predsednik SRS smatra da je to bila prilika i za opoziciju, a pregovoračka pozicija Srbije bi bila jača da je izveštaj o Kosovu i Metohji dobio još veću podršku u parlamentu.

Takođe, Šešelj ističe da je parlamentarna opozicija u protekla dva dana delovala kao "razbijena vojska", a ocenjuje da su i Miloš Jovanović, Boško Obradović i Milica Đurđević Stamenkovski izgubili u raspravi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAŠE JE DA SNAŽIMO, JAČAMO, EKONOMSKI NAPREDUJEMO I RASTEMO: Predsednik Vučić se oglasio posle vežbe Vihor 2024 (FOTO)