DA BUDEMO JEDINSTVENI: Vučićeva molba poslaničkim grupama posle više od 10 sati rasprave

Novosti online

13. 09. 2022. u 20:51

POSLANICI Skupštine Srbije razmatrali su danas, na posebnoj sednici parlamenta, Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. godine. Izveštaj je predstavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je poslanike i građane izvestio o trenutnom stanju, izazovima koji slede, kao i o svemu što je država do sada uradila za srpski narod na KiM.

ДА БУДЕМО ЈЕДИНСТВЕНИ: Вучићева молба посланичким групама после више од 10 сати расправе

Foto: Novosti

Vučić je zamolio sve poslaničke grupe da glasaju za izveštaj, kako bismo u svet poslali lepšu sliku.

- Uvek smo oko Kosova jedni druge podržavali, da izađemo što jedinstvenije. Niko nije imao šta da kaže protiv izveštaja, molim vas da još jednom razmislite da glasate za izveštaj - rekao je predsednik.

Srbima sa Kosova i Metohije Vučić je poručio da su napadi na njih deo hibridnog rata koji se vodi protiv naše zemlje.

Vučić je rekao da će sednica biti nastavljena sutra i izrazio je očekivanje da će ipak doći dani "kada će nam država biti bitnija od političkih stavova".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (27)

MIGOVI I ORLOVI DEMONSTRIRAJU SILU NA PEŠTERU: Pogledajte kako izgleda moćna avijacija Vojske Srbije (VIDEO)