DAČIĆ: Puna podrška Vučiću, preko nam je potrebno jedinstvo

Novosti online

20. 08. 2022. u 09:45

IVICA Dačić, predsednik SPS rekao je da pruža podršku našoj delegaciji na čelu sa Predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem koja se u Briselu uspešno i čvrsto borila za mir i za zaštitu naših državnih i nacionalnih interesa.

ДАЧИЋ: Пуна подршка Вучићу, преко нам је потребно јединство

Foto Tanjug

- Još jednom se potvrdilo da je uzrok svih problema ponašanje i politika Prištine, koja odbija svaki kompromis i dogovor i koja svojim jednostranim potezima ozbiljno ugrožava mir na Kosovu i Metohiji, pa i u celom regionu. Upozoravam istovremeno sve političke subjekte u našoj zemlji da su nam preko potrebni politička stabilnost i jedinstvo u ovim teškim trenucima kada našoj zemlji i narodu preti rat, i da svaka politička zloupotreba raznih tema u ovim trenucima, kao što je Evroprajd, Ponoš, razni protesti i blokade, širenje raznih lažnih vesti o poskupljenjima i ekonomskoj nestabilnosti, nanosi štetu interesima nase države i naroda.

- Zato želim još jednom u svoje ime i u ime Socijalističke partije Srbije pružim punu podršku Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u ovim danima kada se odlučuje o vitalnim interesima Srbije, kao i o našem narodu na Kosovu i Metohiji.

BONUS VIDEO - BIJU RAFALI, PSUJU NAM MAJKU SRPSKU: Potresna ispovest starice iz Rudara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili