NAJVEĆI USPEH I NAJVAŽNIJA VEST ZA SRBIJU: Predsednik Vučić objavio sjajnu informaciju o porastu nataliteta u Srbiji (VIDEO)

Novosti online

16. 08. 2022. u 18:40

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je na zvaničnom instagram nalogu "budućnost Srbije" objavio sjajne vesti koje se tiču porasta nataliteta u Srbiji.

НАЈВЕЋИ УСПЕХ И НАЈВАЖНИЈА ВЕСТ ЗА СРБИЈУ: Председник Вучић објавио сјајну информацију о порасту наталитета у Србији (ВИДЕО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Naime, predsednik je otrkio da je ove godine, u prvih 6 meseci 2022. godine Srbija ima 521 novorođenče više, nego u istom periodu 2021. godine.

- U danu u kojem smo imali mnogo ne lakih sastanaka i razgovora sa predstavnicima Zapadnog sveta, po pitanju KiM, i predstastanak sa Kvintom, a pred odlazak u Brisel, dobio sam jednu dobru vest, koju želim da podelim sa vama, poštovani građani Srbije, a to je da u prvih šest meseci 2022. godine imamo 521 novorođenče više, nego u istom periodu 2021.godine. Što je 1,8 više dece, i ne mogu da vam objasnim koliko sam radostan što smo, nadam se uspeli da prekinemo negativan trend. I ovo znači da naše mere obavljaju posao, i nastavićemo, još ćemo da ih pojačamo, ulagaćemo u budućnost Srbije. Hvala majkama, hvala divnim ženama Srbije - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest