ALBANCI SE SPREMAJU ZA NAPAD NA SRBE: Svi specijalci prekidaju odmore, jedinice u punom kapacitetu

Novosti online

16. 08. 2022. u 17:22

KAKO saznaju "Novosti", direktor operative tzv. Kosovske policije nalažio da svi specijalci od sutra prekidaju odmore i da od sutra specijalne jedinice moraju biti u punom kapacitetu i operativne za delovanje.

АЛБАНЦИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА НАПАД НА СРБЕ: Сви специјалци прекидају одморе, јединице у пуном капацитету

Duge cevi sve češća slika i na severu KiM, Foto AP

Albanci svakodnevno pripremaju teren za nasilno sprovođenje nelegalnih mera za koje su najavili da stupaju na snagu 1. septembra, kada počinje primena odluke o suspenziji srpskih dokumenata i registarskih tablica.

Podsećamo, kako su "Novosti" već pisale, Kurtijevi specijalci se ubrzano obučavaju za razbijanje barikada i upotrebu teških mitraljeza.

Rano jutros, kako prenose naši izvori, policija tzv. Kosova je uspostavila osmatračnicu kod telekomunikacionog repetitora iznad administrativnog prelaza Jarinje.

Osmatračnica iznad Jarinja

Istovremeno, tzv. Mobilna granična jedinica KP, počela je da ukopava u zemlju cisterne za naftu, u cilju sprečavanja oštećenja i eksplozije.

Očigledno je da ovo sve ukazuje na to da se Priština sprema za udar na sever KiM i da se neće libiti da upotrebi silu ako Srbi ne prihvate dokumenta lažne države.

Informacije da KP postavlja osmatračnice blizu administrativnih punktova samo potvrđuje saznanja "Novosti" da Kurtijevi specijalci uveliko izviđaju teren i biraju najpodesnije kote za napad.

Naše službe došle su do saznanja da Albanci žele da instaliraju i snajperska gnezda, a meta bi im bili viđeni lokalni Srbi i funkcioneri Srpske liste.

Predsednik Aleksandar Vučić u petak je otkrio da Beograd zna imena šestorica naših ljudi čiju likvidaciju sprema Kurtijeva vlast.

BONUS GALERIJA: Obuka legendarne jedinice koja je oborila "nevidljivog"

BONUS VIDEO: SPECIJALCI ROSU U AKCIJI U ŠTRPCIMA - Naoružani upali u srpske kuće

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere