SRBIJA JE IZNAD SVIH NAS: Miloš Vučević o najavi predsednika Vučića da je kandidat za premijera

D. M.

14. 08. 2022. u 10:00

HVALA predsedniku Vučiću na činjenici da me vidi u najužem krugu ljudi koji su spremni zajedno sa njim da rade i politički se bore za naše građane i Srbiju.

СРБИЈА ЈЕ ИЗНАД СВИХ НАС: Милош Вучевић о најави председника Вучића да је кандидат за премијера

Foto Ž. Knežević

Rekao je ovo "Novostima" Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, komentarišući najavu predsednika Srbije da će, pored aktuelne premijerke Ane Brnabić i još jedne osobe iz redova koalicionih partnera, biti kandidat za mesto novog predsednika Vlade Srbije.

- Imam visoko mišljenje o Ani Brnabić i mislim da je veoma dobro radila svoj posao u prethodnom periodu. Kako god predsednik i stranka odluče, mi ćemo nastaviti da radimo kao jedan tim. Srbija je iznad svega i iznad svih - kazao nam je Vučević.

Ukazujući da je predsednik Vučić nedavno zvao na razgovor premijerku Brnabić i ministra Sinišu Malog i da su vodili razgovor o svim temama, ne samo o mandataru već i o izazovima i problemima u našoj zemlji, Vučević je naglasio da u državi može da se misli različito oko nekih stvari, ali oko nacionalnih pitanja "moramo isto da razmišljamo".

- Kada pogledate albanske medije i institucije, oni imaju zajedničku stvar - nezavisno Kosovo bez Srbije. Kada pogledate hrvatske stranke, za sve je "Oluja" divna akcija koju treba slaviti kroz fešte. Mi treba da razumemo koji su naši nacionalni interesi. Ne treba dozvoliti reviziju Dejtonskog sporazuma, nečega što čuva mir u BiH - rekao je Vučević.

UVEK UZ NAROD I DRŽAVU

VUČEVIĆ ističe da se 10 godina kao gradonačelnik Novog Sada trudi da štiti narod, a da je predsednik Vučić tu kao veliki patriota, koji čuva svoju državu u punom sastavu.

- Ovo je posle 90-ih ogromna dramaturgija, čeka nas vrlo težak period. Pre svega, šta će se dešavati na Kosovu i Metohiji od 1. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (32)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili