NOVE PRETNJE VUČIĆU IZ HRVATSKE POPRIMAJU BOLESNE RAZMERE: Na fiskalnom računu u jednom kafiću odštampali jezivu poruku (FOTO)

novosti online

04. 08. 2022. u 16:36

MRŽNJA prema Srbiji i Srbima, a pre svih prema predsedniku Aleksandru Vučiću, na godišnjicu zločinačke vojne akcije "Oluja" poprima bolesne razmere.

НОВЕ ПРЕТЊЕ ВУЧИЋУ ИЗ ХРВАТСКЕ ПОПРИМАЈУ БОЛЕСНЕ РАЗМЕРЕ: На фискалном рачуну у једном кафићу одштампали језиву поруку (ФОТО)

Printsscreen/Tviter

Na društvenim mrežama pojavila se slika fiskalnog računa iz jednog kafića na hrvatskom ostrvu Brač, na otštampanim slovima piše: SMRT VUČIĆU - ŽIVELA HRVATSKA!

Printsscreen/Tviter

Ova jeziva pretnja smrću predsedniku Srbije rezultat je nespremnosti Hrvata da se pomire sa činjenicom da je pre tačno 27 godina počinjen stravičan zločin nad Srbima, kao i da Srbija, od kad je Vučić vodi, neće da ćuti o stradanjima srpskog naroda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

02. 12. 2022. u 08:47

Komentari (27)

OSUDA SRBIJE I RUSIJE KAO PREČICA ZA EU: Novosti otkrivaju šta piše u aplikaciji Prištine za dobijanje statusa kandidata