DEJAN SPAHIĆ PUŠTEN KUĆI: Zalaganje predsednika Vučića urodilo plodom - Beograd obezbedio advokata i svu potrebnu podršku

Novosti onlajn

02. 08. 2022. u 21:51

DEJAN Spahić (1965), vozača saniteta Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, kojeg su danas danas pretukli i uhapsili pripadnici specijalne kosovske policije Rosu, pušten je kući.

ДЕЈАН СПАХИЋ ПУШТЕН КУЋИ: Залагање председника Вучића уродило плодом - Београд обезбедио адвоката и сву потребну подршку

Foto: Novosti

Ovu informaciju na svom Tviter nalogu podelio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković. 

- Beograd je Dejanu obezbedio advokata i svu potrebnu podršku koja je na kraju zajedno sa zalaganjem predsednika @avucic urodila plodom da on bude pušten kući - napisao je Petković na Tviteru. 

Podsetimo, pripadnici specijalne policijske jedinice Rosu, naoružani dugim cevima, uhapsili su Dejana u blizini mesta Rudare, kraj Zvečana, gde je u nedelju uveče bio blokiran put.

Prema rečima dr Eleka, direktora KBC Kosovska Mitrovica, Spahić je iz Doma zdravlja u Lešku prevozio lekove i sanitetski materijal za potrebe KC u Mitrovici vozilom ove zdravstvene ustanove, ali je presretnut u mestu Rudare nadomak Zvečana od strane pripadnika Rosu.

- Našeg vozača su presreli, pretukli i odvezli vozilom u nepoznatom pravcu - rekao je dr Elek "Novostima". Odveden je njihovim vozilom u nepoznatom pravcu, najverovatnije u južni deo Kosovske Mitrovice.

Kako je "Novostima" ispričao dr Elek, Spahić je stalno zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi i radi se o uobičajenom transportu lekova i medicinskog materijala iz Dž u Lešku za potreba Zdravstvenog centra u Mitrovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!