VUČIĆ OTKRIO: Danas su Kurtijevi specijalci bukvalno kidnapovali Srbina na KiM

Novosti online

02. 08. 2022. u 19:48

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Dnevniku 2 na RTS šta se desilo danas na KiM kada je uhapšnjn Srbin Dejan Spahić.

ВУЧИЋ ОТКРИО: Данас су Куртијеви специјалци буквално киднаповали Србина на КиМ

Foto: Printskrin

- Danas su uhapsili Srbina ni krivog ni dužnog. Prevozio je lekove. Oni će reći da je kriv zato što je bio na demonstracijama u blizini barikada, pošto saznajemo šta pakuju -  rekao je predsednik i dodao:

- Svi Srbi su na barikadama, jer se bore, a to drugi ne mogu da razumeju. Kurti ode pred predstavnike Kvinte i kaže da će da se bori protiv mafije i kriminala, protiv Srba na barikadama. Danas nisu upotrebili ROSU jedinice nego specijalnu obaveštajnu jedinicu "task fors" kojim direktno komanduje Aljbin Kurti. Džavid Tahiri je komandovao, bukvalno su kidnapovali Srbina, Niti su javili, obavestili, na to nisu imali pravpo, NATO je morao da reaguje, a nije - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (110)