VUČIĆ POSLAO PORUKU NARODU NA KiM: Hvala što čuvate srpsko ime i prezime, na neustrašivosti i hrabrosti

Novosti online

31. 07. 2022. u 23:49

Vrhovni komandant Vojske Srbije, Aleksandar Vučić, završio je sastanak koji se održao u zgradi Generalštaba povodom dramatične situacije na KiM, a potom se obratio javnosti.

ВУЧИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ НАРОДУ НА КиМ: Хвала што чувате српско име и презиме, на неустрашивости и храбрости

Foto: Printskrin TV Pink

Na samom početku obraćanja, predsednik je rekao da je general Mojisilović imao je razgovor sa komandantom KFORA, koji je protekao u korektnoj atmosferi, a potom izrazio posebnu zahvalnost našem narodu na KiM:

-Veliko hvala zbog uzdržanosti i hrabrosti. Želim da im kažem hvala što čuvaju srpsko ime i prezime, što su neustrašivi i posebno hvala onima koji su podržali Srbiju.

 Želim da se zahvalim onima koji su podržali Srbiju, čak i oni koji su bili korektni i iznosili korektne stavove. Posebno hoću da se zahvalim predstavnicima ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije, koji su reagovali na veoma korektan način – rekao je Vučić.

Kako kaže, radi se na smirivanju svega, jer je to, dodaje, najvažnije. Koliko to god bilo teško, predaje neće biti i pobediće Srbija, rekao je Vučić.

Na kraju razgovora, predsednik Vučić je istakao da se nada da će ovo sutra deeskalirati i da ćemo sa novim kompromisima i rešenjima doći do mira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (43)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)