"UVREDA ZA SVAKOG SRBINA": Vulin reagovao na sramnu naslovnu stranu hrvatskog lista na kojoj je Vučić prikazan kao nacista

Novosti online

30. 07. 2022. u 10:30

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin osudio je danas kao sramnu naslovnu stranu hrvatskog lista na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao nacista.

УВРЕДА ЗА СВАКОГ СРБИНА: Вулин реаговао на срамну насловну страну хрватског листа на којој је Вучић приказан као нациста

Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane/Darimir Banda

- Da je neki list iz Srbije objavio fotomontažu Plenkovića koji diže ruku u nacistički pozdrav, niko u Hrvatskoj se ne bi uvredio. Što bi se ustaše ljutile kada ih prikazuju kao ustaše, ali kada unuka ustaške žrtve prikažete kao ustašu, onda to jeste uvreda i za svaku ustašku žrtvu, i za svakog Srbina, a posebno za Aleksandra Vučića - izjavio je Vulin, saopštio je MUP.

- Da su ustaše objavile nacističku fotomontažu nekog jevrejskog političara ceo svet bi ustao u odbranu časti jevrejskih žrtava, kada se to radi Srbima, onda svi ćute.

- Neka ustaše rade šta hoće, ali Srbin Aleksandar Vučić, unuk ustaške žrtve, može svakog Hrvata da pogleda u oči, a da li unuci ustaških koljača koji vladaju Hrvatskom mogu Vučića da pogledaju u oči? - izjavio je Vulin komentarišući naslovnu stranu jednog hrvatskog lista na kojoj je srpski predsednik Aleksandar Vučić prikazan kako drži podignutu desnu ruku, aludirajući na nacistički pozdrav i sa klovnovskim nosem, ogrnut u hrvatsku zastavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju