SKANDAL PRE POČETKA SKUPŠTINE NOVOG SADA: Razjarena rulja povredila policajca, oglasio se MUP (VIDEO)

Novosti online

21. 07. 2022. u 11:33 >> 13:46

NA protestu pred početak Skupštine grada Novog Sada, na kojoj treba da se donese Generalni urbanistički plan do 2030. godine, povređen je policajac, nakon što su se demonstranti sukobili sa policijom.

СКАНДАЛ ПРЕ ПОЧЕТКА СКУПШТИНЕ НОВОГ САДА: Разјарена руља повредила полицајца, огласио се МУП (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nakon sukoba sa policijom i pokušaja da se kordon probije, jedan od policajaca zadobio je povrede, a hitna pomoć odmah je reagovala.

SAOPŠTENjE MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprečili su danas grupu  demonstranata među kojima su se nalazili i politički aktivisti da nasilno sruše zaštitnu ogradu i upadnu na sednicu Skupštine grada Novog Sada.

Naime, demonstranti su danas, tokom protesta povodom donošenja urbanističkog plana, ispred mesta održavanja sednice skupštine grada Novog Sada pokušali da naruše javni red i mir, gađali su pripadnike policije i obezbeđenje skupštine flašama, kamenjem i polivali ih zelenom farbom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su tokom trajanja demonstracija priveli četrdesetsedmogodišnjeg Novosađanina i dvadesettrogodišnjeg muškarca iz Požege i protiv njih će biti podnete krivične prijave zbog napada na službeno lice.

Uprkos iskazanom nasilju od strane demonstranata, pripadnici policije su, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima brzo i efikasno reagovali i  očuvali stabilan javni red i mir.

UNIŠTAVAO SRPSKU ZASTAVU, A SADA BAKLjOM NA SRPSKU POLICIJU

Brajan Brković - unuk Jevrema Brkovića, poznat po tome što je uništavao srpske zastave po Novom Sadu, danas huška narod na policiju, pravi haos po ulicama Novog Sada i bakljom ide na srpsku policiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a