"SPREMAJU SE ZA AKCIJU PROTIV SRBA" Vučić o nastavku dijaloga - Niko me nije zvao, godinama smo slušali laži od EU

Novosti onlajn

13. 07. 2022. u 21:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u večerašnjem velikom intervjuu na Pinku govorio je i o nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

СПРЕМАЈУ СЕ ЗА АКЦИЈУ ПРОТИВ СРБА Вучић о наставку дијалога - Нико ме није звао, годинама смо слушали лажи од ЕУ

Foto D. Milovanović

Predsednik je podsetio na sve laži koje smo slušali godinama od EU, o obaranju Miloševića, isporuci Miloševića, pa posle Karadžića, Mladića, Pavkovića, Talića...

- Mi smo ih po kilo mesa isporučili i svaki put je bilo - samo još to i dobićete nešto. Nismo dobili ništa - kazao je on.

Govorili su nam i standardi pre statusa, a "standarde" smo dobili 2004. godine, rekao je predsednik aludirajući na paljenje srpskih crkava. Posle toga, i takozvano Kosovo je "dobilo" i status.

Kada je u pitanju situacija na KiM, Albanci se spremaju za akciju i uradićemo sve da to sprečimo. Vučić kaže kako ga niko nije zvao na novu rundu pregovora Beograda i Prištine koja je 19. jula. 

- Niko me nije zvao. Nešto pokušavaju, ne znam šta. Nema mnogo smisla, oni se spremaju za akciju protiv Srba. Nažalost, mislim da je raspoloženje kod Srba vrlo teško i vrlo loše. Plašim se i daću sve od sebe da sačuvamo mir - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili