OGLASIO SE PETKOVIĆ NAKON ŠTO MU JE ZABRANJEN ULAZAK NA KIM: "Umesto sa našim narodom, rođendan sam proveo na prelazu Končulj"

Novosti online

12. 07. 2022. u 13:50

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se nakon što mu danas nije dozvoljen ulazak na KiM, gde je trebalo da prisustvuje otvaranju trga u selu Gornje Kusce u opštini Gnjilane.

ОГЛАСИО СЕ ПЕТКОВИЋ НАКОН ШТО МУ ЈЕ ЗАБРАЊЕН УЛАЗАК НА КИМ: Уместо са нашим народом, рођендан сам провео на прелазу Кончуљ

Foto Tanjug

- Umesto sa našim narodom na Kosovu i Metohiji, rođendan sam proveo na prelazu Končulj jer mi je Kurti zabranio ulazak. Sutra ću ponovi ići na Končulj, jer sam poslao novu najavu za ulazak na KiM. Predaja nije opcija - objavio je Petković na svom Fejsbuk profilu.

Izgradnju trga pod nazivom "Centralni opštinski trg Srbija", čijem otvaranju je trebalo da prisustvuje Petković, finansirala je Kancelarija za KiM.

Otvaranju trga prisustvuju predsednik Privremenog organa opštine Priština Novak Živić, gradonačelnica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić i ministar za zajednice i povratak Goran Rakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)