ONO što godinama od naše zemlje traže verbalno ili u uvijenoj formi, od juče se prvi put našlo u jednom zvaničnom briselskom dokumentu: put Srbije ka članstvu u Evropskoj uniji vodi preko priznavanja Kosova i sankcija Rusiji i Belorusiji!

Komentari (22)

Hhd

06.07.2022. 22:37

Hvala vam evropo od srca,vi više radite za nas nego mi,sami ste nas izjurili iz vaše trule jazbine,tonite u pakao bez nas ,ja sam oduvek znao da nikada necemo biti u eu,sad je stigla i potvrda toga,jer ne postoji niko ko bi ovo uradio

Goran Sundric

07.07.2022. 04:20

Не треба никада да уђемо у Европску унију. Унија је на путу пропасти и било би неодговорно од нашег Председника и наше власти да у њу уђемо.

ELEKTRIČAR

07.07.2022. 04:24

ОД ЊИХОВИХ ЗАХТЕВА ОСТАЈУ ИМ САМО ПУСТИ СНОВИ А НАМА ШАРЕНА ЛАЖНА ОБЕЋАЊА . ЕВРОПСКА УНИЈА ЈЕ КРЕНУЛА НА ПУТУ БЕЗ ПОВРАТКА ПА НЕКА ЈОЈ ЈЕ СРЕЋАН ПУТ .

Zlatan Vukic

07.07.2022. 05:55

Meni je bilo jasno, kada su primili Rumuniju i Bugarsku u EU da to rade samo nama u inat... da pokažu evo i njih ćemo primiti, a vi ćete da morati da molite ali čak ni tada nećete u savez! Mislim da mi ne pripadamo toj družini. Nisu svakome otvorena vrata raja!

buki

07.07.2022. 13:12

@Zlatan Vukic - Rumuniju i Bugarsku su primili samo da bi se što više približili Rusiji i postavili svoje Nato baze. A što se tiče tih ''vrata raja'', verovatno ste čuli da nije zlato sve što sija, kao i onu narodnu, ''s' polja gladac, a unutra jadac''.

Špiridon

07.07.2022. 06:55

Ko će kao fašist zapad je jedna fašistička organizacija živeo putin i Rusija. Uzdam se u boga Rusiju da spasi pravoslavlje od fašističkog pogroma

HA HA VREME JE DA SE OSVESTIMO

07.07.2022. 07:01

VEC DESETAK GODINA, PISEM VAM O REKETIRANJU SRBIJE, OD STRANE EU I SAD, dok se srpski politicari uhvatili EU ko pijan plota. I ptice na grani znaju sta je nacistima cilj, i taj su cilj sad i zvanicno obelodanili, odrec se Kosova i zavadit se sa bratskim i prijateljskim drzavama, i tako stavit glavu na panj, da je dzelati odseku. KOLIKO SE NACIZAM POVAMPIRIO, DANAS JE VIDLJIVIJE NEGO IKAD, OD ZAVRSETKA DRUGOG SVETSKOG RATA, svada gde je nacizam harao, danas su EU i SAD prisutni, i cine maltene iste zlocine kao sto je cinio Adolfo nacizam, bar sto se tice pravoslavnog naroda, dok su zidove isplatili i potplatili, te ih tako privukli na svoju stranu, kao sto je danas u Ukrajini sa Zelenkom i bracom bokserima.

Realno

07.07.2022. 07:11

Ovo me podseća na ultimatum austrougarske Srbiji, napraviti ga takvim da bude neprihvatljiv za Srbiju! Izgleda da se istorija ponavlja i u tom kontekstu treba da se spremamo za nove izazove. Teško da će se nešto promeniti u spoljnoj politici EU u bližoj budućnosti. Sa druge strane ukrajinski političari već su započeli da planiraju "reformu EU", kada uđu u istu (ako ikada uđu).

Rasa

07.07.2022. 08:12

U takvu Evropu ja se ne pridružujem,veliko zlo su napravili Srbiji . Ne vidim neki razlog da ulaskom u ovu uniju Srbija nešto dobija,bolje da se držimo onih koji sa nama imaju dobre odnose nego sa ovim antihrist ima.

iz glave

07.07.2022. 08:38

EU је неман која треба да поједе словенски простор, као што је било рим, латинско царство, фра република, немачка, аустроугарска исл творевине