POKRET NAŠI: Dragan Đilas da se povuče iz politike

Novosti online

30. 06. 2022. u 11:20

KONZERVATIVNI pokret NAŠI poziva lidera SSP-a Dragana Đilasa da se povuče iz političkog života Srbije i da prestane da pravi dalju štetu narodu i državi.

ПОКРЕТ НАШИ: Драган Ђилас да се повуче из политике

Politika

Dragan Đilas je do sada bezbroj puta dokazao da mu politika služi isključivo za mešetarenje i sticanje ličnog bogatstva, a ne kao sredstvo preko kojeg bi dao doprinos za bolji život građana Srbije i razvoj naše države.

Bogatstvo Dragana Đilasa koje se meri stotinama miliona evra je i njegova osnovna vodilja u bavljenju politikom, odnosno njegova politička ideologija se svodi na aktivnosti kako uvećati lično bogatstvo i kako ga sačuvati.

Zato i ne treba da nas čude njegove očajničke izjave u kojima poručuje da je spreman da „uvede sankcije Rusiji“ ili njegovi odlasci u Vašington gde se sastaje sa Gabrijelom Eskobarom kojeg moli da ga SAD dovedu na vlast jer ga ne žele građani Srbije, a da će zauzvrat bespogovorno ispunjavati sve što budu tražili od njega.

Konzervativni pokret NAŠI poziva Dragana Đilasa da se povuče iz političkog života i da prestane sa daljim obmanama građana Srbije, jer on nije nikakav „lider opozicije“ već tajkun i zapadna marioneta koja ne bira sredstva kako ponovo da dođe na vlast.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)