Odgovor na tekst " POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO ĆUTI: Može on Vulina da vređa onoliko koliko ga i mrzi ali Srbiju neće uništavati "

Novosti online

30. 05. 2022. u 17:00

Odgovor Aleksandra Jovanovića Ćute na tekst pod naslovom " POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO ĆUTI: Može on Vulina da vređa onoliko koliko ga i mrzi ali Srbiju neće uništavati ", prenosimo u celosti bez izmena.

Одговор на текст  ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ЋУТИ: Може он Вулина да вређа онолико колико га и мрзи али Србију неће уништавати

Foto: Tviter/Printskrin

U odgovoru se navodi:

"U navedenom tekstu je da je Aleksandar Jovanović Ćuta "pijani i drogirani lažni ekolog" te da "uz natezanje pljoske i uzimanja nedozvoljenih supstanci poziva na krvoproliće i rušenje ustavnog poretka" te da je "od jedne moćne evropske države dobio milione kako bi izveo novi Majdan u Srbiji".

Sve gore označene informacije su u potpunosti netačne. Aleksandar Jovanović Ćuta nikada nije bio niti je korisnik droge i drugih nedozvoljenih supstanci kako se navodi u tekstu, niti je ikada zloupotrebljavao alkohol, pa pod njegovim dejstvom pozivao na krvoproliće i rušenje ustavnog poretka.

Takođe je laž da je Aleksandar Jovanović od bilo koje evropske zemlje dobio bilo kakve milione, a kamoli kako bi izveo novi Majdan u Srbiji", piše u odgovoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna