TUŽILAŠTVO I POLICIJA DA ISTRAŽE SVE: Predsednik OO SNS Vračar demantovao navode Andreja Marinkovića

Novosti online

23. 05. 2022. u 10:06

PREDSEDNIK OO SNS Vračar Nenad Đorđević rekao je danas, povodom tvrdnji Andreja Marinkovića, koji je za jedne dnevne novine rekao da je prijavljen na lažnoj adresi pred izbore, da je u pitanju laž i da očekuje od tužilaštva i policije da istraže njegove navode.

ТУЖИЛАШТВО И ПОЛИЦИЈА ДА ИСТРАЖЕ СВЕ: Председник ОО СНС Врачар демантовао наводе Андреја Маринковића

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Povodom izjava Andreja Marinkovića koje danas dao u jednim dnevnim novinama, kao predsednik opštinskog odbora SNS Vračar odgovorno tvrdim da nije govorio istinu. Andreju Marinkovića smo zaposlili u opštinskoj upravi posle teksta iz 2018. godine koji je objavljen u jednoj dnevnoj novini u kome je pretio da će da se zapali bezinom i da se ubije. Bilo nam je žao da je jedan bivši sportista sebe doveo u takvu situaciju i ponudili smo mu posao - ističe Đorđević.

Predsednik OO SNS Vračar kaže da je netačno da je Marinković prijavljen na Vračaru pre poslednjih izbora.

- On se nalazi u biračkom spisku nekoliko godina ranije. Kada smo kod biračkog spiska, za gradske izbore na Vračaru je 2022. godine su bila prijavljena 63.272 birača, a četiri godine ranije bilo je 63.716, što znači da su na ovim izborima bila 444 birača manje. Marinković je rekao da je na devetom spratu opštine Vračar prijavljeno 3.000 birača. To je nemoguće, jer se prebivalište prijavljuje u MUP-u, tako da je to nova laž - kazao je Đorđević.

Nenad Đorđević ističe i da razume potrebu medija za senzacijom, ali da je ružno što su zloupotrebili stanje u kome se nalazi ovaj čovek, koje je isto kao 2018. godine kada je pretio da će da se zapali.

- Opštinski odbor SNS Vračar poziva tužilaštvo i policiju da odmah istraže sve navode Marinkovića. Tako će se najbolje utvrditi kakve je laži iznosio - zaključio je predsednik OO SNS za Vračar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna