VAŽAN SUSRET: Vučić će sutra ugostiti Šarla Mišela

Tanjug

18. 05. 2022. u 16:14

PREDSEDNIK Republike Aleksandar Vučić ugostiće sutra predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela.

ВАЖАН СУСРЕТ: Вучић ће сутра угостити Шарла Мишела

Foto: Tanjug

Programom posete, koji je najavila pres-služba predsednika, predviđen je u 14 i 45 obilazak kompanija u Naučno-tehnološkom parku i potpisivanje ugovora o zajedničkom projektu.

Za 16 časova planiran je sastanak Vučića i Mišela u Generalnom sekretarijatu predsednika Republike, a zatim će u 17 sati uslediti izjave za medije dvojice zvaničnika.

BONUS VIDEO - BRZIM VOZOM STIGAO U SREMSKE KARLOVCE: Patrijarha Porfirija dočekali bajkeri i fijakeri

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

STANO O 11 GODINA NEISPUNJAVANJA BRISELSKOG SPORAZUMA: Priština će se suočiti sa posledicama ako ne formira ZSO