VULIN O NAVODIMA STEJT DEPARTMENTA: Ja ne širim mržnju, ali pisci saopštenja šire laži

Novosti online

14. 04. 2022. u 17:52

MINISTAR unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se povodom izveštaja Stejt Departmenta.

ВУЛИН О НАВОДИМА СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТА: Ја не ширим мржњу, али писци саопштења шире лажи

Foto: Printskrin TV Pink

U njemu se se on optužuje da širi mržnju i da su Albanci u Srbiji diskriminizovani.

- Nekada su Sjedinjene Američke Države bile poznate po bezuslovnom poštovanju sudskih odluka, sudeći po saopštenju u kome se kaže da zato što pripadnike šiptarske ili albanske zajednice zovem istom rečju kojom oni označavaju sebe, već više od veka- Šiptar, širim govor mržnje. Činjenica da je sud moje zemlje presudio da nije tako, pisce saopštenja ni malo ne ograničava. Ja ne širim mržnju, ali pisci saopštenja šire laži. Toliko o meni i Šiptarima, važnije od toga je da su u svom izveštaju pisci iz Stejt Departmenta prepisali izjave raznih nevladinih organizacija koje se finansiraju i od Rotšilda, ali i od brojnih vlada koje kažu da je Srbija zemlja u kojoj postoji „hibridni režim“- poručio je Vulin.

Kako je je poručio, „Srbija je zemlja u kojoj nema nafte, da ima nafte, za pisce izveštaja iz Stejt Departmenta bilo bi i kod nas demokratije, bar koliko je ima u bliskom demokratskom savezniku Saudijskoj Arabiji".


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

A BILI SU SAMO DECA: 79 dečjih žrtava za 78 krvavih dana