VUČIĆ RAZOTKRIO KAMPANJU ŽIGOSANJA NAŠE ZEMLJE: Služe se lažima sa jednim ciljem - da sebe predstave kao žrtvu, a Srbiju kao velikog agresora

Novosti onlajn

13. 04. 2022. u 11:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je premijeru lažne države Kosovo Aljbinu Kurtiju i predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću na njihove gotovo svakodnevne napade na našu zemlju.

ВУЧИЋ РАЗОТКРИО КАМПАЊУ ЖИГОСАЊА НАШЕ ЗЕМЉЕ: Служе се лажима са једним циљем - да себе представе као жртву, а Србију као великог агресора

Foto: Printskrin/Informer

Kako je Vučić istakao, pojačana kampanja protiv naše zemlje poslednjih meseci ima samo jedan cilj - da se Srbija predstavi kao agresor. 

Sa druge strane, glasnogovornici kampanje protiv Srbije - u čemu prednjače Aljbin Kurti i Milo Đukanović - pokušavaju da sebe predstave kao žrtve. 

- Poslednjih nekoliko meseci ubrzana je kampanja žigosanja Srbije koja dolazi sa pojedinih centara moći i dela regiona. Ne od juče, naizrazitiju ulogu u otvorenoj i ogoljenoj mržnji prema Srbiji i svemu što je srpsko dolazi od Aljbina Kurtija i Mila Đukanovića. I razume se da se uvek služe neistinama i ogoljenim lažima sa samo jednim ciljem - da sebe predstave kao tobožnje žrtve, a Srbiju kao velikog agresora na svakojaki način - poručio je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (48)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)