"VUČIĆ NUDI PUTEVE, A ĐILAS MAJDAN": Orlić razotkrio licemerje opozicije (VIDEO)

Novosti online

30. 03. 2022. u 00:07

VLADIMIR Orlić, poslanik SNS-a, gostujući u emisiji "Reč na reč", podsetio je Dragana Đilasa na prizivanje ukrajinskog scenarija i rekao da on i Marinika Tepić nude "Majdan u Srbiji".

ВУЧИЋ НУДИ ПУТЕВЕ, А ЂИЛАС МАЈДАН: Орлић разоткрио лицемерје опозиције (ВИДЕО)

Foto: Printscreen RTS

- Je li Vaš Borislav Stefanović 2014. u vreme Majdana pretio ukrajinskim scenariom "Ako ne ode SNS, mi ćemo ovde ukrajinski scenario da imamo". Jeste videli dokle je to dovelo? To svojoj zemlji želite?" - pitao je Orlić.

- Uradili smo "Turski tok", obezbedili nafte, namirnica, a pritom se nismo odrekli auto-puteva, novih investicija, dali mladima 100€... A Đilas i Tepić nam nude Majdan u Srbiji - ukrajinski scenario!"

Vladimir Orlić srušio je tezu Borisa Tadića o medijalnoj zaradi. Naime, Boris Tadić danima priča kako nije bitna današnja visoka prosečna plata već tzv. "medijalna":

- Medijalna plata je uvek 3/4 prosečne, tako da je u Vaše vreme bila 240€, a danas je 480€! Kako god da gledate - duplo je bolje danas!" - rekao je Orlić gostujući na RTS.

Orlić je takođe pokazao papir na kome se vidi koliko novca je Dragan Đilas uzeo dok je bio na vlasti.

- Bošku Obradoviću nije smetao lopovluk dok je sa Đilasom jurišao na Predsedništvo i Skupštinu! 619 miliona evra - od toga je 99% prihodovao dok je bio na vlasti - kaže Orlić.

Vladimir Orlić je pitao Boška Obradovića:

- Kajete li se što ste bili sa Đilasom do pre godinu dana? Rekli ste da je Ponoš za NATO, a Ana Stevanović, Đilasova internacionalna sekretarka, tražila je da EU uvede sankcije za Srbiju!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!