NAJVAŽNIJE JE DA ČUJEMO GLAS NARODA: Irena Vujović razgovarala sa građanima na Zvezdari

Novosti online

26. 03. 2022. u 14:42

SA GRAĐANIMA Zvezdare, u Velikom mokrom lugu, razgovarala je Irena Vujović, koja je tom prilikom istakla da trećeg aprila treba da biramo budućnost Srbije, mir, stabilnost i dalji napredak i razvoj.

НАЈВАЖНИЈЕ ЈЕ ДА ЧУЈЕМО ГЛАС НАРОДА: Ирена Вујовић разговарала са грађанима на Звездари

Foto: SNS

- Sve što smo postigli u prethodnom periodu rezultat je zajedničkog rada Vlade, lokalne zajednice i građana. Zbog toga smo danas ovde da vas čujemo i da vidimo šta je to sledeće što možemo da uradimo za ovaj kraj, jer je najvažnije da čujemo glas naroda - navela je Vujović.

Foto: SNS

 

Za nas nema podele na građane prvog i drugog reda, jednako ulažemo i razvijamo svaki deo Srbije i trudimo se da svim građanima omogućimo bolje uslove života i životni standard kakav i zaslužuju.

Foto: SNS

 

Odgovorna politika predsednika Vučića je od Srbije napravila jaku i stabilnu zemlju. Da bismo nastavili kontinuiran razvoj, da bi imali mir i stabilnost koji su neophodni za dalji napredak Srbije, pozivam sve građane da trećeg aprila podrže predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, kao i listu „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Foto: SNS

 

BONUS VIDEO:

VAŽNO JE SAČUVATI MIR I STABILNOST - Šapić i Grujičić sa građanima u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a