ŽELE DA NAM POSTAVE KLOPKU! Akcija je koordinisana, a imaju jedan cilj - da Srbiji uvedu sankcije

Novosti online

22. 03. 2022. u 19:13

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u obraćanju građanima Srbije da je pokušao da građanima sa KiM objasni da neki u regionu igraju igrice.

ЖЕЛЕ ДА НАМ ПОСТАВЕ КЛОПКУ! Акција је координисана, а имају један циљ - да Србији уведу санкције

Foto: Printskrin/TV Pink

- Oni žele da nas uvuku i obekeže kao nekog ko je protiv zapadne civilizacije da bi nam postavili zamku i uvukli u sukob u kojem bismo mi dodatno izgubili i jednom zauvek bili proglašeni za takozvanu parija državu, da bi nam bile uvedene sankcije u najmanju ruku ili u još gorem smislu da bismo bili u fizičkomom smislu onemogućeni da ikada više pomognemo našem narodu - rekao je Vučić.

- Tu vrstu zamke, tu vrstu klopke moramo da izbegnemo. Ja ne izmiljem klopku da bih izbegao nacionalno odgovorne poteze - rekao je Vučić i dodao:

- Rekao sam već našim ljudima na KiM da ono što se dešavalo  2004. godine i na nekim drugim prostorima to Srbija ne sme da dozvoli i znam ja svoje obaveze i naše odgovornosti. Ali moramo da budemo pametni, moramo da čuvamo svoju zemlju. Vode veoma dobro koordinisanu akciju protiv Srbije i delovi podgorice i Priština i deo Zagreba, Sarajeva i drugih iz regiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

SUDIĆE NAM VIŠI SUD U BEOGRADU:Radikal Miljan Damjanović posle odluke Mehanizma u Hagu da prepusti slučaj srpskom pravosuđu