UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE: Bolji status ratnih veterana

V. N.

15. 03. 2022. u 19:13

PREDSEDNIČKI kandidat koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš zalaže se za poboljšanje statusa svih ratnih veterana koji imaju srpsko državljanstvo.

УЈЕДИЊЕНИ ЗА ПОБЕДУ СРБИЈЕ: Бољи статус ратних ветерана

Foto Tanjug

U svom predizbornom obraćanju on je naveo da "odlazeći režim zloupotrebljava veterane koji su se borili za ovu zemlju", jer, kako ističe, umesto da im obezbedi prava koja im sleduju, nudi im obećanja.

- Ratnim veteranima nisu potrebna obećanja. Potrebna su im prava, i to svima njima koji imaju srpsko državljanstvo, bez obzira da li su svoja ognjišta branili u Srbiji ili van Srbije - smatra Ponoš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)