MILOŠ JOVANOVIĆ, KOALICIJA NADA: Odlučno ću braniti Srpsku

V. N.

11. 03. 2022. u 21:20

KAO predsednik Srbije, odlučno ću braniti Republiku Srpsku i srpski narod sa druge strane Drine. Uostalom, to je i obaveza Srbije kao potpisnice i garanta Dejtonskog sporazuma. Ovo je u petak poručio kandidat za predsednika Srpske koalicije NADA Miloš Jovanović.

МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ, КОАЛИЦИЈА НАДА: Одлучно ћу бранити Српску

Foto I. Marinković

Kako je istakao, braniće sve nadležnosti entiteta onako kako su one definisane izvornim "Dejtonom":

- Jačaću i razvijati specijalne paralelne veze Beograda i Banjaluke i nikada neću pristati na lažne optužbe i kvalifikacije događaja iz Srebrenice jer ni tamo, ni bilo gde drugde, Srbi nisu počinili zločin genocida.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (14)

VEĆ OSAM MESECI U BOLNICI: Od čega boluje Moka Slavnić - Vratila mi se vera u Boga, molim se u bolničkoj kapeli