VAŽNA POSETA: Petković danas i sutra na Kosovu i Metohiji

Novosti online

11. 03. 2022. u 09:48

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković boraviće danas i u subotu, 11. i 12. marta, na Kosovu i Metohiji, gde će obići opštine Štrpce i Zubin Potok, saopštila je Kancelarija za KiM.

ВАЖНА ПОСЕТА: Петковић данас и сутра на Косову и Метохији

Foto: Tanjug

On će se danas u Sportskoj sali sastati sa čelnicima opštine Štrpce, mladim sportistima i najmlađim članovima Kulturno umetničkog društva ovog kraja, a nakon kraćeg sportskog i kulturno-umetničkog programa, družiće se sa decom, njihovim roditeljima i sa predstavnicima sportskih udruženja.

Nakon toga on će u selu Vrbeštica, obići osnovnu školu „Šarski odred“, gde će razgovarati sa rukovodstvom i meštanima sela, a malo kasnije posetiće devetočlanu porodicu Mladenović kojoj će uručiti pomoć.

Drugog dana posete Petković će se u opštini Zubin Potok sastati sa političkim predstavnicima Srpske liste i članovima lokalne samouprave ove opštine.

Nakon toga predviđena je obilazak sela Ugljare i Gornje Dobroševine, gde će obići sedmočlanu porodicu kojoj je Kancelarija za KIM izgradila kuću i sanirala prilazni put.

BONUS VIDEO - 2.000 LjUDI DOČEKALO VUČIĆA: Veliki broj građana pozdravio predsednika u Vladimircima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024