KRALJICA ELIZABETA SE VRAĆA DUŽNOSTIMA: Već održala jedan sastanak

Republika

02. 03. 2022. u 15:16

NjENO veličanstvo je otkazalo sve sastanke nakon što je bila pozitivna na kovid-19, ali sada se Elizabeta II vratila svojim kraljevskim dužnostima.

КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА СЕ ВРАЋА ДУЖНОСТИМА: Већ одржала један састанак

Foto: EPA

- Njeno veličanstvo ima blage simptome slične prehladi, ali očekuje da će moći da nastavi lake dužnosti u Vindzoru u narednoj nedelji. Ona će nastaviti da dobija medicinsku negu i pridržavaće se svih relevantnih smernica - navodi se u saopštenju palate.

Tada se tvrdilo da je kraljica blago bolovala od bolesti. Pogotovo što je u javnosti objavljeno da je vakcinisana i da je nedavno dobila dozu. Kada je monarh ubrzo otkazao sve obaveze, javnost je počela još više da brine za zdravlje 95-godišnje Elizabete Druge.

Glasine da se Njeno veličanstvo oporavlja, pojavile su se u britanskoj štampi prošlog vikenda. Rebeka Ingliš, novinarka koja se bavi kraljevskom porodicom, napisala je tada da se Elizabeta II sastala u nedelju u zamku Vindzor sa princom Vilijamom i Kejt Midlton i princezom Beatris i njihovom decom. Međutim, ovaj sastanak je bio privatan.

BONUS VIDEO: SNAŽNE EKSPLOZIJE U HARKOVU: Granate eksplodiraju u fabrici tenkova

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri