OBAVEŠTAJNI RAT PROTIV SRBIJE JE U TOKU!

Novosti online

26. 02. 2022. u 22:33

SUZANA Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavila je na Tviteru da je u toku obaveštajni rat protiv Srbije.

ОБАВЕШТАЈНИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ ЈЕ У ТОКУ!

Foto: Printskrin

Mirnes Kovač, novinar i kolumnista iz Sarajeva koji piše za Al Džaziru Balkans i Hafington Post, izneo je neistine o navodnom dolasku ruskog sekretara za bezbednost Nikolaja Patruševa i to srpskim predsedničkim avionom.

- Ruski predsednik Vladimir Putin šalje svog najvišeg bezbednosnog izaslanika u Beograd gde Moskva pokušava da održi uticaj uglavnom preko svog saveznika Srbije. Foto: Predsednički avion Srbije ga sada tajno dovodi u Beograd - napisao je Kovač i postavio fotografiju. 

Na njegovo pisanje odgovorila je Vasiljević i upozorila da je u toku obaveštajni rat protiv Srbije.

- Obaveštajni rat protiv Srbije je u toku! Patrušev NE dolazi u Beograd! Trebalo bi da se duboko stidite ovih laži. U normalnoj situaciji bih ignorisala vašu zluradost, ali ono što radite je prilično opasno – širenje laži pod datim okolnostima trebalo bi da vas postidi. P.S. Predsednički avion je već danima parkiran na aerodromu Nikola Tesla BEG - napisala je Vasiljević kao odgovor na Tivit novinaru i kolumnisti iz Sarajeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)