NE ODUSTAJU OD LAŽI: N1 i Nova S i dalje na glavnim pozicijama drže vest koju je demantovala premijerka Srbije (FOTO)

Novosti online

25. 02. 2022. u 15:28

IAKO je premijerka Srbije Ana Brnabić demantovala navode portala Nova S i N1 da su članovi Vlade Srbije na jučerašnjoj sednici, kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odlučili da se neće prihvatiti predlog Evropske unije da Srbija osudi ugrožavanje teritorijalnog integriteta Ukrajine, oni nisu pustili demantije već tu vest i dalje drže na glavnim pozicijama.

НЕ ОДУСТАЈУ ОД ЛАЖИ: Н1 и Нова С и даље на главним позицијама држе вест коју је демантовала премијерка Србије (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Ovo je najjadnija i najbednija laž tajkunskih medija. Brutalna laž. Istovremeno, plasirajući ovakve laži, direktno ugrožavate vitalne interese Republike Srbije - i vi, i oni koji vam ovakve stvari plasiraju. Neka ostane zabeleženo - objavila je premijerka na Tviteru.

Ipak, ti portali i dalje ne mare za istinu te na naslovnim stranama i dalje drže lažnu vest. Kako to izgleda pogledajte na priloženim slikama:

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada