KO SU PONOŠEVI SAVETNICI: Jedan ženomrzac, drugi smatra da treba "pokloniti Kosovo"

Novosti online

21. 02. 2022. u 13:31 >> 19:37

SRĐAN Dragojević, koga je Zdravko Ponoš, kandidat Dragana Đilasa za predsednika Srbije, rešio da imenuje za savetnika na Tviteru je iznosio svoje stavove o tome kako bi trebalo rešiti pitanje Kosova i Metohije.

КО СУ ПОНОШЕВИ САВЕТНИЦИ: Један женомрзац, други сматра да треба поклонити Косово

Foto: N.Fifić/Printscreen

- Kosovo pokloniti građanima Kosova uz 100 evra doplate po čoveku. To je politika. I da završimo sa sviranjem k.... Hoćemo u NATO i EU. Samo to je politika normalnosti - napisao je Dragojević svojevremeno na Tviteru.

Foto: Printskrin

No, Dragojević nije jedini savetnih Zdravka Ponoša koji se izdvaja svojim "specifičnim" idejama o poklanjanju Kosova i Srebrenici koja je po njegovom mišljenju "genocid".

Na toj listi nalazi se i Siniša Kovačević. 

Ponoš je najavio da će mu savetnik biti Siniša Kovačević koji je koji je 2013. seksistički vređao novinarke RTS-a nazivajući ih, i to u Skupštini Srbije, "Tijanićevim plavušama", na šta su mu Olivera Kovačević, Olivera Jovićević i Nataša Miljković odgovorile: "Vi ste sramota vaše profesije!".

Siniša Kovačević poznat je i po mizoginim tvitovima gde žene naziva droljama i prezire Vučićeve glasače.

Podsetimo, glavni i odgovorni urednik Večernjih novosti Milorad Vučelić u autorskom tekstu govori upravo o opozicionim platformama kako "konkurentski program režimu i pre svega Aleksandru Vučiću".

- Traži se, u toj izbornoj ponudi, da se raskine sa politikom vojne neutralnosti i da Srbija pristupi NATO-u i ponovo razoruža i ugasi svoju vojsku i na smetlište pobaca postojeće, poslednjih godina kupljeno, naoružanje. Pravi garant ovakve politike je njihov predsednički kandidat Zdravko Ponoš čije su karakteristike i pohvale pohranjene u arhivama NATO-a, stranih obaveštajnih službi i Vikiliksovim depešama. Nema bolje preporuke od toga - navodi Vučelić. Ceo autorski tekst Vučelića čitajte KLIKOM OVDE!

U tom svetlu, postavlja se i pitanje da li baš ova izjava Srđana Dragojevića, ili pak mizogeni stavovi Siniše Kovačevića, preporučuju pomenute da budu "stručni" savetnici Zdravka Ponoša?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024