VUČIĆ O KANDIDATURI ZA PREDSEDNIKA: Imao sam dve - tri krupne greške, odluka krajem februara, ili početkom marta

Novosti online

19. 02. 2022. u 21:35

OBRAĆAJUĆI se javnosti, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je sve što je do sada uradio i osvrnuo se na predstojeće izbore.

ВУЧИЋ О КАНДИДАТУРИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА: Имао сам две - три крупне грешке, одлука крајем фебруара, или почетком марта

Foto: Printskrin

- I greške su stvarne, slava pripada ljudima koji se bore, a ne onima koji viču i kibicuju okolo. Donosio sam na desetine pogrešnih, a verujem na stotine hiljada dobrih odluka. Meni nije teško da kažem da sam pogrešio, da kažem izvini. Imam bar dve ili tri krupne greške. Jedna od tih je što nisam reagovao odmah kada sam čuo da Kina kupuje sve sirovine, sve, trebalo je da reagujemo istog sekunda, kupili bismo po mnogo nižim cenama, ali ja sam mislio i mislio, dobro, bolje ikad nego nikad, ali dobro. Nisam želeo da potrošimo toliko para i trebalo je da budem hrabriji - rekao je.

Istakao je da je zahvalan ljudima u Srbiji na podršci.

- Hvala svima na većoj podršci nego što sam očekivao i što sam se nadao. Marljivo sam obavljao svoju dužnost. Nesumnjivo je da je Srbija danas daleko naprednija. Služio sam svojoj zemlji na častan način.

Upitan da li će se kandidovati za predsednika, Vučić kaže:

- Mi razgovaramo o tome, to je verovatna opcija.

Na pitanje da li je spreman da radi još pet godina, odgovorio je:

- To je pitanje koje sebi postavljam svaki dan. Odluku ćemo doneti krajem februara ili početkom marta - poručio je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (8)

NIJE ŠALA Crnogorac dao otkaz u Opštini jer ništa nije radio: Neću da sedim!