DEMOKRATE: Manjinska vlada bila bi igračka DPS-a i mafije

Novosti online

20. 01. 2022. u 15:38

NIKO danas nema dilemu da bi manjinska vlada bila samo kratkotrajna igračka DPS-a i mafije, i da je njeno stvaranje plod najjasnije političke korupcije.

ДЕМОКРАТЕ: Мањинска влада била би играчка ДПС-а и мафије

Foto Demokrate

Međutim, neka se izdajnici ne nadaju; neće im poći za rukom. Sprečili smo pokušaj izbora Tužilačkog saveta po meri crnogorske mafije i obezbedili nezavisan Tužilački savet, zbog čega sad izdajnici ruše Vladu kako bi spasili nosioce organizovanog kriminala i korupcije, navodi se u reagovanju Demokrata Crne Gore na izjave poslanice GP URA Jovane Marović.

Demokrate Crne Gore ističu da je i njoj jasno da im je u celoj priči izdaje volje građana Crne Gore i spasavanja mafije, ostalo samo da se služe lažima. Ta, kako kažu u saopštenju, grupica političkih amatera pokušava na sve načine da dezavuiše javnost.

„Već neko vreme kao pokušaj opravdanja za izdaju uporno plasiraju laži kako su Demokrate 'uslovile izglasavanje Tužilačkog saveta rekonstrukcijom Vlade'. Pokušavaju na sve načine da dezavuišu javnost, samo im je problem to što svako zna da je to obična gomila laži. Baš kao i svaka druga priča koju nervozno ovih dana, u komemorativnoj atmosferi, pokušavaju saopštiti građanima Crne Gore, zbog korupcije kojoj su, prema sopstvenom priznanju, skloni. Građani su davno prozreli i razvlastili nekad jaki DPS, pa je iluzorno da ne vide o čemu se radi u akcijama grupice političkih amatera koji su putem najveće izdaje građana ušli u projekat spasavanja mafije“, navodi se u reagovanju Demokrata na izjave poslanice GP URA Marović.

Kako dodaju, „niko danas nije lud da poveruje u priču ljudi, koji niti imaju poverenje, niti su navikli da račune polažu građanima, da će se na podršci kriminogenog DPS-a graditi vladavina prava, reforme sudstva i tužilaštva, postizati pravedni epilozi brojnih kriminalnih i korupcionaških afera DPS-a, doneti i sprovoditi Zakon o poreklu imovine“.

„Sad izdajnici ruše Vladu kako bi spasli nosioce organizovanog kriminala i korupcije. Hrabro nema šta! I na kraju, izdajnici su dužni da građanima Crne Gore jasno saopšte ko im je ponudio 21 milion evra“, navodi se u reagovanju Demokrata.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO: UDARAJU TALASI - Poplave oko Skadarskog jezera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)