PREDSEDNIČE, NAVUKLI STE BES! Muftija Vučiću: Sve što obećate, to i ispunite

Novosti onlajn

12. 01. 2022. u 12:35

MUFTIJA Mevlud ef. Dudić obratio se okupljenima u Priboju i tom prilikom rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izazvao bes mnogih jer je ispunio sve što je obećao, a to se ne prašta.

ПРЕДСЕДНИЧЕ, НАВУКЛИ СТЕ БЕС! Муфтија Вучићу: Све што обећате, то и испуните

Foto: Novosti

Dudić se zahvalio predsedniku Vučiću za puteve koje je izgradio.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Priboj kako bi smirio tenzije koje su nastale u tom gradu u prethodnom periodu. Skupu se posle predsednika i vladike Atanasija obratio i muftija Mevlud ef. Dudić, koji se zahvalio predsedniku Vučiću na svemu što je uradio.

- Predsednik države je poput vetra u leđa. Ja čvrsto verujem da je sve što je rekao, rekao iz srca. Doduše, predsedniče, navukli ste jedan bes, jer sve ono što obećate, to i ispunite. Onda ljudi, kada se 50 godina nije ništa radilo, od vas sve traže. Zato budite ponosni da ste napravili više puteva nego za prethodnih 50 godina. 12.500 radnih mesta je u prethodnoj godini bilo i smatram da je to od izuzetnog značaja, i da to treba iskoristiti, kako naša mladež ne bi radila u tuđim državama, nego ostala ovde - rekao je muftija i dodao:

- Nadam se, ako bog da, predsedniče, da ćemo, zahvaljujući vama, napraviti džamiju. Treba da ostanete upisani kao predsednik koji je omogućio izgradnju džamije u Priboju - istakao je muftija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024