VUČIĆ HITNO POZVAO ANU BRNABIĆ: Predsednik odmah rešio problem građanke Priboja, ona mu zahvalila

Novosti onlajn

12. 01. 2022. u 12:34

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić danas boravi u poseti Priboju, gde će se sastati sa predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija, privrednicima i predstavnicima obe verske zajednice u tom gradu.

ВУЧИЋ ХИТНО ПОЗВАО АНУ БРНАБИЋ: Председник одмах решио проблем грађанке Прибоја, она му захвалила

Foto: Novosti

Nakon obraćanja građanima predsednik je počeo sastanak sa predstavnicima verskih zajednica, lokalne samouprave i bošnjačkih partija.

Jedna od prisutnih na sastanku, Sakiba, koja je iz povratničke porodice, iznela je problem sa električnim priključcima za kuće povratnika Bošnjaka. 

Predsednik je odmah krenuo u rešavanje ovog problema, pozvao je premijerku i zamolio da se sutra na Vladi donese zaključak da se povratnici Bošnjaci na teritoriji pribojske opštine oslobode plaćanja dodatne nadoknade, već da električni priključci mogu da se završe bez prenosa finansijskih sredstava.

Par minuta kasnije, ona se još jednom javila za reč i zahvalila je predsedniku što je odmah krenuo u rešavanje ovog problema.

Istakla je kako je odmah razgovarala sa predsednikovim saradnicima, i kako su krenuli u rešavanje problema sa električnim priključcima.

Takođe je istakla i kako je ponosna na Srbiju, jer njena ćerka već četiri godine živi u Beogradu, sa Hidžabom, i nikada nije imala nijedan problem. Na kraju je predsedniku poželela dobro zdravlje.

Foto: Printsrkin7Pink

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KADA AMERIKA PODIGNE PRST, IMA 70 ZEMALJA ZA SEBE: Vučić - Suprotstaviće im se malena Srbija, to je sve što mogu da obećam!