"SKUPŠTINA STANARA" JAČA NEGO IKAD: Vladimir Orlić o današnjoj blokadi puteva

Novosti online

03. 01. 2022. u 14:45

POTPREDSEDNIK Srpske napredne stranke Vladimir Orlić komentarisao je današnju blokadu puteva u nekoliko manjih mesta u Srbiji.

СКУПШТИНА СТАНАРА ЈАЧА НЕГО ИКАД: Владимир Орлић о данашњој блокади путева

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- "Skupština stanara" koja ide na Đilasovu listu, Zelenović i neostvareni gazda MHE Ćuta jači nego ikad. Opet se proglasili za "ekologe", istakli desničarske i antivakserske parole, pa istrčali na autoput, u trajanju od 15 min.? Sad ako Đilas ne da još 1 mesto na listi - neće nikad - napisao je Orlić na tviteru.

I predsednik Aleksandar Vučić je jutros prokomentarisao blokadu puteva, rekavši da uvek lako protestovati, ali je teško raditi.

- Svako ima pravo da radi svoj posao. Žao mi je što su morali da izmišljaju moje izjave da bi nekoga pozvali na neke proteste. Ja želim još jednom da kažem javnosti, država je uradila svoj posao, prihvatila i usvojila sve zahteve, ali sada te vrste političkih igara ko će da preuzme čelo protesta, demonstracije i sve drugo. Protestovati je uvek lako, a raditi je malo teže. Što se Rio Tinta tiče, nikakvih pomeranja, nikakvih novih akcija nikakvog delovanja Rio Tinta neće biti dok mi o tome sami između sebe na neki način ne budemo razgovarali. A kada će to biti, to je daleko vreme, jer još uvek nismo dobili ni neke studije niti bilo šta - rekao je predsednik, i dodao da ne vidi bilo kakve razloge za nove proteste i blokade.

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada