SEDNICA SNS PRE BOŽIĆA: "Videćemo ko je radio, a ko išao na odmor u Dubai"

Novosti online

31. 12. 2021. u 10:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u Jutarnjem programu televizije K1 govorio je o tome zašto ne voli političke obračune, ali i najavio novi sednicu SNS.

СЕДНИЦА СНС ПРЕ БОЖИЋА: Видећемо ко је радио, а ко ишао на одмор у Дубаи

Foto: Tanjug

Predsednik je rekao da ne želi da se vodi primerom drugih stranaka, koje su svaku kritiku i drugačiji glas sankcionisale i izbacivale ljude iz svojih redova.

- Veoma je važno da pokažemo drugačije lice od političkih stranaka koje su se obračunavale sa onima sa kojima bismo došli u nesaglasje. Mrzim hajke, ja na racionalan i pošten način se trudim da vodim državu i političku stranku - kazao je Vučić.

Kako ističe predsednik, 4. ili 5. januara biće sednica stranke SNS gde će se videti ko, šta i koliko radi, a ko je od funkcionera otišao na odmor u Dubai.

- Ne postoji ništa gore nego kada se organizuju protesti, a kada ljudi pristupe tome iako ne misle poput organizatora. Vlada Đukanović izađe u neki podkast i kaže da će zaokružiti ne na referendumu, iako sam se ja polomio da objasnim ljudima da treba da zaokruže da. Ništa se zbog toga nije promenilo u našem odnosu zbog toga. Važno je da svi imaju pravo na svoje mišljenje i da održimo jedinstvo u našem narodu. Želim da nivo pravosuđa i tužilaštva poraste na viši nivo - kaže Vučić.

BONUS VIDEO: ALEKSANDAR VUČIĆ - Tri stvari na koje sam ponosan u 2021. godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega