NAROD JE REKAO SVOJE: Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac o rezultatima izbora za savete pet mesnih zajednica

Novosti online

27. 12. 2021. u 21:31

GRADSKI odbor Srpske napredne stranče Šapca oglasio se povodom rezultata lokalnih izbora održanih u nedelju.

НАРОД ЈЕ РЕКАО СВОЈЕ: Градски одбор Српске напредне странке Шабац о резултатима избора за савете пет месних заједница

Foto: SNS Šabac

GO SNS poručuje da su “izbori za savete pet mesnih zajednica pokazali šta Šapčani misle o politici Srpske napredne stranke, a šta o politici bivšeg gradonačelnika, sada lažnog ekologa i bliskog saradnika albanskih lobista Nebojše Zelenovića. U svih pet mesnih zajednica, kandidati koje je predložila Srpska napredna stranka osvojili su apsolutnu pobedu!”

- Podsećamo da su 2017. godine u ovih pet mesnih zajednica, od ukupno 43 mesta za članove saveta, kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka osvojili su 30 mandata. Na ovim izborima osvojili su svih 43 mesta - saopštavaju iz GO SNS Šapca. - Šabački opozicionari Nebojša Zelenović, Dušan Tufegdžić i ostala bratija, sakrili su se iza jednog jedinog kandidata kojeg su predložili, očigledno da bi ispitali šta građani misle o njima. Proveo se kao bos po trnju! U Mačvanskom Pričinoviću ovaj kandidat osvojio je duplo manje glasova svojih komšija od poslednjeg pozicioniranog kandidata kojeg je podržala Srpska napredna stranka.

U saopštenju se poručuje da “Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac stoga smatra da je razlog sve veće nervoze Nebojše Zelenovića, što trpi poraze i na izborima za članove saveta mesnih zajednica.”

- Ovaj novopečeni ekolog, podstaknut od svojih finansijera koji se istovremeno zalažu za Veliku Albaniju, pokušava na sve načine da destabilizuje našu državu. Ređaju se ultimatumi koje daje Vladi Republike Srbije, a sve sa ciljem da ga zapadnoevropski prijatelji instaliraju na vlast bez izbora - saopštavaju šabački naprednjaci. - Moramo da razočaramo i Nebojšu Zelenovića i sve one koji na silu žele da sruše vlast i predsednika Aleksandra Vučića. Narod je rekao svoje mišljenje, a u Srbiji je na vlast moguće doći samo na izborima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO NA POLIGON PEŠTER: Sve spremno za veliku vojnu vežbu (VIDEO)