VUČIĆU U EMISIJI SAOPŠTILI DA JE HRKALOVIĆEVA UHAPŠENA: "Sad od vas to čujem,sigurno je tužilac to tražio..."

Novosti online

24. 12. 2021. u 22:55

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je večerašnje hapšenje bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović.

ВУЧИЋУ У ЕМИСИЈИ САОПШТИЛИ ДА ЈЕ ХРКАЛОВИЋЕВА УХАПШЕНА: Сад од вас то чујем,сигурно је тужилац то тражио...

Foto Arhiva

- Sad od vas čujem, verovatno je tužilac to tražio. Nije važno da li je ona u pritvoru ili nije. Ne znam koliko je smislen pritvor posle svega. Nije pitanje pritvora, već suđenje i kakvu ćeš kaznu da dobiješ. Pritvor se određuje kada postoji mogućnost uticaja na svedoke ili bekstva - rekao je Vučić.

Podsetimo, Hrkalović je uhapšena pošto je usvojena žalba Tužilaštva za organizovani kriminal, apelacija je  ukinula prvobitnu odluku, a posebno odeljenje višeg suda odredilo je pritvor zbog opasnosti od bekstva i od uticaja na saučesnike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)