ANA KARADŽIĆ ZAPUŠILA USTA VLJOSI OSMANI: "Volela bi da su budalaštine koje izgovara istina"

Novosti onlajn

11. 12. 2021. u 16:26

"VIDELA žaba da se konj potkiva, pa je tako i Vljosa Osmani širom otvorila usta da izgovori budalaštine i laži za koje bi volela da su istina", kaže poslanica Pokreta socijalista, Ana Karadžić.

АНА КАРАЏИЋ ЗАПУШИЛА УСТА ВЉОСИ ОСМАНИ: Волела би да су будалаштине које изговара истина

Foto: Printskrin

- I da se ceo svet obruši na ministra policije i našeg lidera Aleksandra Vulina, a kamoli jedna predsednica teritorije, istina o Račku ne može se više sakriti i poništiti. 

- Laž zbog koje je bombardovana Srbija raskrinkana je, a predsednica nečeg što se zove Kosovo može samo da nastavi da mrzi i laže, ne baš pametno. 

- Pošto je gospođa Osmani predsednica teritorije, poznate po kriminalu, korupciji, trgovini ljudima, organima i narkoticima i jednoj stranoj vojnoj bazi, nije ni čudo što slabo poznaje, a još manje primenjuje i poštuje zakone.

Foto: Printscreen/Jutjub

Ana Karadžić

- Srbija je suverena i međunarodno priznata država, ovde se predsednici i članovi vlade ne postavljaju kao na jednoj omeđenoj teritoriji, već narod izlazi na izbore. 

I zato, za sada, Aleksandra Vulina možete eliminisati samo fizički, ali ni tada istinu o Srbima i Srbiji nećete zaustaviti - odgovorila je narodna poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić predsednici lažne države Kosovo Vljosi Osmani koja je iznela niz laži i uvreda na račun ministra policije Aleksandra Vulina zbog prave istine o Račku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba