MINISTAR VULIN O NAPADIMA ZBOG SNIMANJA FILMA O RAČKU: Moja glava je mala cena za pravo Srba da se zbog tuđih laži ne stide pred svojom decom

Novosti online

11. 12. 2021. u 08:47

KADDA Kurti objavi stvaranje Velike Albanije, Evropska unija i Sjedinjene Američke Države ćute.

МИНИСТАР ВУЛИН О НАПАДИМА ЗБОГ СНИМАЊА ФИЛМА О РАЧКУ: Моја глава је мала цена за право Срба да се због туђих лажи не стиде пред својом децом

Foto: MUP

Kada sud oslobodi dokazane ratne zločince Orića, Gotovinu i Haradinaja, EU i SAD ćute, kada Priština odbije da sprovede Briselski sporazum EU i SAD ćute, kada ja kažem istinu o Račku EU i SAD progovor, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

- Možda će EU i SAD konačno uspeti da me smene iz Vlade Srbije, možda će im se ispuniti želja da me ne bude u nekoj sledećoj vladi, možda neka zgodna saobraćajna nesreća okonča i moj život, ali ništa ne može da se uradi, a da istina o Račku ne postane vidljiva i dokazana, ništa ne može da se uradi, a da istina o Račku i izmišljenom povodu za NATO agresiju ne bude ispričana.

Veliki se ljute na Srbe koji se ne boje da kažu istinu, a posebno istinu koja pokazuje koliko su veliki bili mali pred mojim narodom. Filmove o Košarama, Paštriku, Račku smo snimili da bes velikih sila i kukavičluk slučajnih Srba ne bi ubili istinu.

Ponosan sam što sam deo borbe za istinu i kao svaki Srbin u istoriji mog naroda koji se usudio da pruži otpor, spreman sam da za to platim cenu i političku i ličnu. Moja glava je mala cena za pravo Srba da se zbog tuđih laži ne stide pred svojom decom, odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin Evropskoj uniji i Sjedinjenim Američkim Državama koje su napale njegovu izjavu o Račku, kao o laži koja je poslužila za bombardovanje SRJ.

BONUS VIDEO: Ni posle 1000 dana ubice Olivera Ivanovića nisu pronađene

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!