DOK SRBIJU VODI VUČIĆ, RS ĆE BITI ČUVANA: Vulin sa premijerom Viškovićem u Banjoj Luci

Novosti online

08. 12. 2021. u 13:17

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem u Banjoj Luci.

ДОК СРБИЈУ ВОДИ ВУЧИЋ, РС ЋЕ БИТИ ЧУВАНА: Вулин са премијером Вишковићем у Бањој Луци

Foto: MUP

Vulin i Višković su sa radošću konstatovali da se svaki dogovoreni projekat između Srbije i Srpske na inicijativu predsednika Srbije Vučića i srpskog člana predsedništva BiH Dodika uspešno realizovao i da srpski narod i u Srbiji i u Srpskoj samo želi mir, prosperitet i napredak.

Foto: MUP

 

- Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, Republika Srpska može biti mirna i sigurna da će biti čuvana i sačuvana i da će biti pomagana na svaki mogući način. Republika Srpska je spoljnopolitički prioritet Srbije, a briga o Srbima van granica Srbije dužnost svakog predstavnika vlasti Srbije. Srbija poštuje Bosnu i Hercegovinu, ali isto tako napominje da se prava i nadležnosti Republike Srpske dobijene Dejtonskim sporazumom ne smeju umanjivati ili poništavati - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da je most "Bratoljub", koji su nedavno svečano otvorili i pustili u rad ministri Vulin i Mitrović, ulio novu nadu Srbima sa obe strane Drine i dodao je da "Bratoljub" srpskom narodu donosi prosperitet, napredak, nove mogućnosti i čvršću povezanost.

Foto: MUP

 

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na brizi za srpski narod u Republici Srpskoj i za svu pomoć i podršku koju im pruža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni